T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Ali Küncülü Ortaokulu

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Yarışmaları İçin Başvurular Devam Ediyor! Son Başvuru 20 Şubat 2024

İlki 2018'de gerçekleştirilen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali; teknoloji yarışmaları, hava gösterileri, konserler, çeşitli konularda gerçekleştirilen söyleşi ve etkinlikler gibi birçok faaliyete ev sahipliği yaparak toplumda teknolojiye olan ilgiyi artırmayı ve Türkiye’nin teknoloji üreten ve geliştiren bir topluma dönüşmesi konusunda farkındalık oluşturmayı hedeflemektedir. Yüz binlerce gencin hayallerini gerçekleştirmesi için TEKNOFEST kapsamında çeşitli disiplin ve kategorilerde teknoloji yarışmaları düzenlenmektedir.

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve TÜBİTAK tarafından ilkokul, ortaokul, lise, üniversite öğrencilerine ve mezunlara yönelik olarak roket, robot, yapay zekâ, biyoteknoloji, insansız hava araçları, elektrikli araç, otonom, yeni nesil ulaşım, mikro elektronik teknolojileri alanlarında yarışmalar düzenlenmektedir.

 

Tüm başvurular www.t3kys.com sistemi üzerinden devam etmektedir.

Detaylı bilgi www.teknofest.org sayfasında mevcuttur.

 

Başvuru için son tarih: 20 Şubat 202429-01-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 29.01.2024 - Güncelleme: 29.01.2024 15:35 - Görüntülenme: 52
Kaynak: https://www.tubitak.gov.tr/tr/duyuru/teknofesthavacilikuzayveteknolojifestivaliyarismalariicinbasvurulardevamediyor
  Beğen | 0  kişi beğendi